Hirvijaosto

Jahti alkaa 11.10.2014. Kokoontuminen Kaakonmäessä klo 07.00, Aloituspäivän jahti toteutetaan Ronnin maastoissa, koska Alvontie on suljettu Teijo-Talot Rallin takia. Majalle pääsee kulkemaan Kuurikan kautta.

Hirvijaoston kokouksessa päätettiin jahtiin osallistuvilta kerätä 50 € maksu. Maksu tulee suorittaa enne jahdin alkua tilille 426010-28806. Muista myös tarkistaa, että metsästyskortti ja seuran jäsenmaksu on hoidettu.

Passipaikkojen valmistelun henkilökohtaiset vastuualueet löytyy seuraavista linkeistä. PASSIVALMISTELUT_RONNIPASSIVALMISTELUT_ALVO_VILKKILÄ. Passipaikkojen valmistelu tulee tehdäsiten, että päivitetyt kartat on palautettu Hirvipäällikölle 6.10. mennessä. Alla olevista linkeistä näet ja voit tulostaa vuoden 2013 passikartat. Mahdolliset muutokset passipaikkoihin tulee merkitä näihin karttoihin. Passipaikkojen valmistelussa tarvittavat kuitunauhat ja muu materiaali löytyy teurastamolta.

ALVO_PASSIT_2013

ALVO_VILKKILÄ_PASSIT_2013

RONNI_PASSIT_2013

 

Riistamiehillä on tämän vuoden hirvijahtiin käytössä 2,5 lupaa, joilla tulee kaataa yksi uros, yksi naaras ja yksi vasa. Seurueiden yhteiseen pankkiin jätettiin 4,5 lupaa joiden käyttämisestä päätetään marraskuun alussa.

Peuran metsästykseen on käytettävissä 2 lupaa. Metsästys toteutetaan yhteisjahtina.

Seuraavan linkin takaa löytyy tarkemmat riistakeskuksen ohjeet ja määräykset tämän vuoden jahtia koskien. HIRVIELÄINTEN METSÄSTYS 2014.

Huomiokaa, että asetuksen mukaisesti huomioväri vaatteessa on oranssi.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Ampuma-aselaki

Metsästäjäliitto

RiistaWeb

Suomen riistakeskus

Mesästyslaki

Metsästysasetus

Yhdistyslaki

Yhdistysrekisteriasetus

Karhunmetsästyskiintiön seuranta

Metsästysajat ja rajoitukset

Suomen Kennelliitto

Riistakosteikko-opas

Suomen harmaahirvikoirajärjestö

Suomen pystykorvajärjestö

Suomen ajokoirajärjestö